Την ώρα που ερευνά η Δικαιοσύνη, βουλευτής της Χρυσής Αυγής χαιρετάει ναζιστικά σε εκδήλωση

Ναζιστικά χαιρέτησε ο βουλευτής της ΧΑ, Μιχάλης Αρβανίτης σε εκδήλωση του κόμματος στην Κρήτη. Παρευρισκόμενοι ανταπέδωσαν (vid) 

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (23/02) σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, για την παρουσίαση του υποψήφιοι περιφερειάρχη Κρήτης.

Ο Μ. Αρβανίτης, που ήταν εκ των ομιλητών μαζί με τον Ηλία Κασιδιάρη και τον Δημήτρη Κουκούτση, ανέβηκε στο βήμα, λέγοντας:

“Θα μου επιτρέψετε να σας χαιρετήσω με τον χαιρετισμό της τιμής, της ανατάσεως και της νίκης”, σηκώνοντας ταυτόχρονα το χέρι του και χαιρετώντας ναζιστικά.

Την κίνηση αυτή χειροκρότησε ο Ηλ. Κασιδιάρης ενώ πολλοί από τους παρευρισκόμενους, δεν δίστασαν να ανταποδώσουν, χαιρετώντας και αυτοί κατά τον ίδιο τρόπο.

Υποψήφιος περιφερειάρχης, όπως ανακοινώθηκε, είναι ο εν ενεργεία αστυνομικός Γιώργος Σπυρόπουλος, με καταγωγή από τα Σφακιά και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου ο εν ενεργεία εποχικός πυροσβέστης Οδυσσέας Πατεράκης. Ο γεωπόνος Δημήτρης Σταθάκης είναι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων, η νομική σύμβουλος της Χρυσής Αυγής Ελένη Παχουλάκη είναι η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου και ο Κωνσταντίνος Βλατάκης ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου.

Παρόντες στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος και η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια.

 

Πηγή άρθρου: news247.gr