Ροδόλφος Οντόνι / Rodolfos Odoni

Ο Ροδόλφος Οντόνι και η επί 30 χρόνια επιχειρηματική του πορεία

Ο Ροδόλφος Οντόνι εμφανίστηκε στην επενδυτική σκηνή πριν από 30 χρόνια και μέχρι σήμερα έχει αποδειχθεί ένας από τους πιο διορατικούς επιχειρηματίες του είδους του. Η επέκταση της δραστηριότητάς του στον ελλαδικό χώρο ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του ‘90 όταν επένδυσε στην ανερχόμενη αγορά των video games, του Ίντερνετ και των media.

Όλα ξεκίνησαν όταν το 1996 ο κ. Οντόνι ίδρυσε τη Centric Multimedia, η οποία αποτελεί για τον ίδιο μία από τις σημαντικότερες επενδύσεις του. Ακολούθησε η δημιουργία της Vistabet και ύστερα από δύο χρόνια η σύμπραξη με την Sportingbet. Η παρουσία του επιχειρηματία ενισχύθηκε όταν κατάφερε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα της bwin στην Ελλάδα.
Ροδόλφος Οντόνι

Ανήσυχος, όπως χαρακτηρίζεται, συνέχισε τις δράσεις του, αυτή τη φορά στην αγορά των media και της online ενημερωσης. Μία από τις πρώτες του κινήσεις στην ελληνική αγορά ήταν η διάσωση και ανανέωση των μέσων “Αθλητική Ηχώ” και “Sportime”. Πολύ σύντομα αποφάσισε να ιδρύσει την Liquid Media και το Gazzetta.gr, ένα από τα πιο διαδεδομένα πλέον portals για την αθλητική πληροφόρηση.

Περισσότερα στο https://www.mononews.gr/latest/rodolfos-ontoni-i-epichirisis-katalitis-gia-tin-anakampsi

YouTube Trending Videos – Ελλάδα