Ελλάδα

Τα Public του Πάνου Γερμανού γιορτάζουν τα 10 χρόνια λειτουργίας

Τα Public, η ελληνική αλυσίδα πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας που δημιούργησε ο Πάνος Γερμανός, συμπληρώνει τον Νοέμβριο τα 10 χρόνια λειτουργίας της!

Ξεκινώντας το 2005 και διαθέτοντας μια πλούσια γκάμα προϊόντων από ποικίλλες κατηγορίες (από τεχνολογία μέχρι πολιτισμό) κατάφερε να καλύψει τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να ανπτυχθεί εντυπωσιακά.

10 χρόνια PUBLIC

Σήμερα αριθμεί σαράντα οκτώ σημεία πώλησης στην Ελλάδα και στην Κύπρο (από έντεκα το 2012) καταφέρνοντας να δώσει ανεξαρτήτως ηλικίας προϊόντα όπως βιβλία, κινητά, gadgets και παιχνίδια. Με τη γεωγραφική πολιτική επέκτασης που εφαρμόζει έχει δημιουργήσει καταστήματα κατά μήκος του ελλαδικού χώρου σε πολλές μικρές και μεγάλες πόλεις.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί η συμμετοχή του Πάνου Γερμανού στο success story της πολωνικής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Play, της οποίας οι πωλήσεις το 2014 ανήλθαν στο ένα δις. ευρώ σηματοδοτώντας μια νέα εποχή που δείχνει τη τωρινή δυναμική της παρουσία και ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.enikonomia.gr/businesses/36485,Ta-Public-giortazoyn-10-xronia-anaptyxhs.html