Ο Πάνος Γερμανός | Public, Βιογραφικό

O Πάνος Γερμανός με καταγωγή από τις Μηλιές Ηλείας εισήλθε στον επαγγελματικό χώρο σε νεαρή ακόμη ηλικία, κάνοντας ταυτόχρονα τις σπουδές του στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Αθηνών.

Έχοντας προσανατολισμό προς τον κλάδο της τεχνολογίας ανέλαβε σημαντικές θέσεις στις εταιρείες Union Carbite – UCAR – και Duracell.

Το πρώτο κατάστημα Γερμανός ιδρύθηκε το 1980 στο κέντρο της Αθήνας το οποίο ακολούθησαν περισσότερα από 1000 καταστήματα στην Νοτιανατολική Ευρώπη. Έως το 2006 δημιούργησε το μεγαλύτερο δίκτυο λιανικών πωλήσεων κινητής τηλεφωνίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη με πάνω από 5.000 εργαζόμενους.

πάνος γερμανός public βιογραφικό
Πάνος Γερμανός Public βιογραφικό

Έχοντας ταλέντο στο να διαβλέπει επενδυτικές ευκαιρίες με μέγιστο κέρδος, προχώρησε το 2004 στην πώληση της Unitel στο Ουζμπεκιστάν και το 2006 πούλησε το μερίδιό του στα ΚΑΕ, όσο και το δίκτυο Γερμανός στην Cosmote.

Ύψιστη σημασία στην πορεία του ως επαγγελματίας υπήρξε η εξαγορά του Βιομηχανικού Συγκροτήματος SUNLIGHT. Είναι βασικός μέτοχος των καταστημάτων Public και της εταιρίας WESTNET και κύριος μέτοχος της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας PLAY στην Πολωνία.

Περισσότερα για τον Πάνο Γερμανό, τα Public και πληροφορίες για το βιογραφικό του επισκεφτείτε το site της Westnet Distribution: http://www.mywestnet.com/public/pgermanos