Σάλος με ανάρτηση Τριανταφυλλόπουλου- Εμφανίζει το πρόσωπο της 24χρονης που “σπάει” τη σιωπή της

Σάλος έχει προκληθεί από την ανάρτηση του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου  στο instagram ο οποίος δείχνει το  πρόσωπο και αναφέρει το ονοματεπώνυμο μιας 24χρονης κοπέλας η οποία φέρεται να είναι η κοπέλα που κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, την Πρωτοχρονιά. 

Με ανάρτησή του στα social media, ο δημοσιογράφος εμφανίζεται σε βίντεο  δίπλα στην 24χρονη, λέγοντας πως “η Γεωργία αποφάσισε να δείξει το πρόσωπό της και να μιλήσει”.

“Η Γιωργία αποφάσισε να μιλήσει δημόσια. Με το πρόσωπο και το όνομά της. Τώρα είσαστε όλοι προσκεκλημένοι στη δική μου σουίτα. Λεβέντες, παλικάρια, εισαγγελείς, ιατροδικαστές και λοιποί συγγενείς…”, αναφέρεται στην ανάρτηση στο Instagram στην οποία αφήνεται να εννοηθεί ότι η 24χρονη κοπέλα που είνα διπλα του τού έχει δώσει συνέντευξη για όσα συνέβησαν στην Θεσσαλονίκη. 

 Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Μίλησαν» οι τοξικολογικές εξετάσεις- ΒΙΝΤΕΟ

Στο ποστάρισμα που έκανε στο twitter, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έγραψε: “Σας το είχα υποσχεθεί… Τώρα κλάψτε τους όλους μαζί. Τους λεβέντες, τα ανψυκτικά τους, τους εισαγγελείς τους, τους πολιτικούς φίλους τους κλπ κλπ”.

Πηγή άρθρου www.thebest.gr

YouTube Trending Videos – Ελλάδα