Ξέσπασε on air ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “Το κακιά αδελφή είναι το πιο light που έχω ακούσει”

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ξέσπασε μέσα από την εκπομπή «Love It» του ΣΚΑΪ, το μεσημέρι της Δευτέρας καθώς αναφέρθηκε στο σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022 όπου κάποιος τον χαρακτήρισε «κακιά αδερφή».

Τι είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος;

«Θα φύγω από το σκέλος που είδα να σχολιάζουν όλοι αν έκανε καλά ή όχι. Ήθελε να απαντήσει σε κάτι προσωπικό και απάντησε. Εμένα αυτό που πάντα με ενοχλεί είναι η υποκρισία και πιστεύω, παρότι έχουμε χρόνια να συναντηθούμε με τον Γιώργο, θα συμφωνήσει πολύ με αυτό που θα πω. Δεν μπορώ την υποκρισία και πολλές φορές με βλέπουν να γίνομαι έξαλλος σε συνεντεύξεις ή όταν συμμετέχω σε εκπομπές. Δεν μπορώ την υποκρισία πολλών τεράτων, κυριολεκτικά, που κυκλοφορούν στα social media. Να δίνουν συγχαρητήρια με tweets στον Γιώργο Καπουτζίδη ενώ είναι τα ίδια τέρατα που, αν ο Γιώργος Καπουτζίδης έγραφε κάτι που δεν θα τους άρεσε, το «κακιά αδελφή» θα ήταν light» είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Στη συνέχεια τόνισε: «Το λέω αυτό κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλώτρια. Όσες φορές έχω πει κάτι, το οποίο για κάποιο λόγο δεν αρέσει, το κακιά αδελφή είναι το πιο light που έχω ακούσει και γενικά έχουν μια τάση να λένε τέρατα στους ανθρώπους που δεν έχουν κρύψει τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό».

Τέλος, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος συμπλήρωσε: «Ακριβώς για να τα λέμε αυτά τα πράγματα και για να τα επιλύσουμε, πρέπει να κράζουμε και εμείς με τη σειρά μας αυτούς που κράζουν και μετά το παίζουν όπου πάει το ρεύμα. Όχι υποκρισία».

Δείτε επίσης – Η Μαρία Κοζάκου για το ρατσιτσικό σχόλιο που δέχτηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης: “Το είχαμε συζητήσει και είπαμε θα βγει να μιλήσει” 

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

 

 

Πηγή άρθρου www.fthis.gr

YouTube Trending Videos – Ελλάδα